Harry Cremers: De kortste weg naar de toekomst loopt via het verleden.
Harry Cremers: Ik nodig je uit jouw weg door het leven te gaan
Harry Cremers: Alles is er

Vitaliteit in je leven...

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, je komt jezelf tegen in een moeilijke situatie, of bepaalde relaties verlopen stroef. Dat kan iedereen gebeuren, het hoort bij het leven. Gevoelens van schuld, schaamte, verdriet, angst en woede kunnen dan behoorlijk opspelen. Je voelt je onmachtig om daar zelf uit te komen.

Als je je niet op je gemak voelt om wat op je pad gekomen is met anderen in groepswerk te delen, of aIs de vraag daarvoor te specifiek, of te persoonlijk is, dan biedt een individueel begeleidingstraject uitkomst:

»» Individuele coaching ..
"Een traject of een éénmalige sessie die gericht is op weer heel worden. Met als doel je energie en levensvreugde weer terug te vinden...."

»» Spiegelgesprek ..
"In een spiegelgesprek kijk je naar jezelf. Wat is de onderliggende dynamiek van wat er op dit moment in je leven speelt? Waar ben je naar op weg?..."

»» Levenskunstenaar ..
"Krijg inzicht in je eigen patronen en laat achter je wat in de weg zit. Geef richting aan je leven zoals jij dat wilt..."

»» Coachen met paarden ..
"Door middel van activiteiten die je onder begeleiding met het paard uitvoert, word je gestimuleerd over jezelf en je invloed op anderen na te denken en nieuwe oplossingen te vinden..."

»» De wandeling ..
"De natuur inspireert, geeft rust en nodigt uit tot stilstaan..."

"Ieder gaat zijn eigen unieke weg..."