Harry Cremers: De kortste weg naar de toekomst loopt via het verleden.

Wie is de leidsman in je leven?

     Wij zijn geen mensen die spirituele ervaringen
     meemaken, maar spirituele wezens die een
     menselijke ervaring meemaken.
     (Pierre Teilhard de Chardin)

Trescee is geboren vanuit de overtuiging dat mensen tot meer in staat zijn. De kracht die een mens boven zichzelf uit doet stijgen ligt diep in jezelf. Het opgraven van die schat geeft je de regie over je eigen leven. Het brengt energie en laat je schitteren.

Het leven zit vol met ingrijpende, pijnlijke gebeurtenissen, net als met prachtige, vreugdevolle en ontroerende momenten. Ieder mens bouwt overtuigingen en zekerheden om zich heen. Het helpt je te overleven; het is je antwoord op wat je aangetroffen hebt.

Soms staan deze 'oude' oplossingen en patronen je in de weg. Om jezelf te vinden en je eigen weg te gaan vraagt het leven van je dat je een ander antwoord zoekt. Het vraagt moed om in de spiegel te kijken en onder ogen te zien wat zo diep weggestopt is. Het is zoals Lao-Tse al zei: 'Soms moet je iets vastpakken om het los te kunnen laten.' 

De workshops, trainingen en begeleiding van Trescee zijn erop gericht je hierbij te ondersteunen en jou te helpen een volgende stap te zetten, of een nieuwe weg in te slaan.

Het is onze missie dat jij de bron van je eigen kracht vindt, je inspirerende licht voor anderen laat schitteren en het leven ten volste geniet.

"Wij zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring meemaken.."