Samen op pad...

In de ontmoeting met de ander kom je jezelf tegen. In de groepstrainingen en workshops van Trescee staat deze ontmoeting centraal.

De ander kan als voorbeeld dienen, of houdt je een spiegel voor. Het contact nodigt je uit tot leren. Je werkt aan je eigen vraag en bent samen met anderen op weg.

De workshops en trainingen zijn op specifieke thema's gericht. Daarnaast zijn er regelmatig (familie)opstellingen waar je als vraagsteller of als representant aan kunt deelnemen:

»» Opstellingenavond..
"Een opstelling geeft inzicht in jouw leven; in de plek die je ingenomen hebt. Het biedt antwoorden en opent nieuwe richtingen. Hierbij kunnen verschillende vragen aan de orde komen..."

»» Workshop mannenkracht ..
"Geboren uit zijn moeder en zijn vader gaat de man, op zijn eigen unieke wijze, een universele weg die hem naar zijn eigen plek in de wereld brengt. Vind je eigen plek als man in kracht en kwetsbaarheid..."

»» Ambacht van het leven..
"Een leergang voor mensen die gezond in hun leven staan en dat graag zo willen houden. Je krijgt inzicht in je eigen patronen. Je laat achter je wat in de weg zit en leert je kwaliteiten beter in te zetten..."

"In contact met de ander ontmoet je jezelf..."