Business coachingkaart

De business coachingkaart geeft een indruk van de verschillende activiteiten en programma’s van Trescee business coaching. Deze kun je gebruiken als oriëntatie. In een gesprek diepen we je vraag uit en komen we tot een passende aanpak.

Organisatie en processen

De inrichting van de organisatie, de processen en de bezetting bepalen het succes van de gekozen weg. Bij het omgaan met groei en verandering is 'redesign' en de afstemming van inrichting en processen op het doel van de organisatie sleutel tot succes.

Prestatie is mensenwerk

Hoe goed je de strategie ook uitgewerkt hebt; hoe doordacht de inrichting van de organisatie ook is; dit zijn slechts de voorwaarden voor succes. Het resultaat komt uit de handen van de medewerkers. Beschikken ze over de juiste vaardigheden? Is de samenhang en de onderlinge samenwerking optimaal? Een aantal van de programma's die te vinden zijn onder coaching voor professionals worden ook in-house georganiseerd. Lees hier meer over coaching voor professionals..

Strategie, innovatie en duurzaamheid

"Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst", luidt een bekende waarschuwing. Al is het tempo van veranderingen in iedere industrie anders, strategische positionering, innovatie en duurzaamheid - technologisch en/of sociaal - blijven essentieel voor een gezonde toekomst. Lees hier meer over toekomst en strategie.