Harry Cremers: De kortste weg naar de toekomst loopt via het verleden.

Wie is Harry Cremers?

Mijn weg hierheen

Tijdens mijn studie en promotie als chemisch technoloog heb ik geleerd te denken in processen. Resultaat is een gevolg van de omstandigheden en de ingrediënten. Je kunt sturen en versnellen. En bewust of niet, hier ben je als mens, en als leider, de hele tijd mee bezig. Altijd.

Het werkelijke leren komt echter niet uit boeken en modellen. Het eigen inzicht en de ervaring in de praktijk, in combinatie met persoonlijke visie en intentie, zijn bepalend.

Als algemeen directeur heb ik jaren leiding gegeven aan een onderneming met vestigingen in verschillende Europese landen. In die tijd heb ik geleerd dat het succes van een bedrijf komt uit de groei en ontwikkeling van de mensen die er werken en de verbinding die ze aangaan. En zo is dat ook voor mensen zelf, in hun persoonlijke leven.

Opleidingen op gebied van NLP, TA en Systemisch werken, en mijn coachingsactiviteiten hebben mij inzicht gegeven in de patronen van mensen, in wat hen beweegt in het maken van keuzes.

Mijn missie

Mensen leven! Jij leeft! Dat betekent dat je patronen en gewoontes ontwikkelt die je helpen om je weg in de dagelijkse gang van zaken te gaan. Maar soms ontvouwt het leven zich anders dan je je voorstelde en dan is het de uitdaging een nieuwe weg, een nieuwe manier te vinden. Dit is des levens, het hoort erbij.

De sleutel is om weer in verbinding te komen met je diepe zelf en met de grotere wereld om je heen.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen als ze zich bewust zijn van hun patronen en als ze de bron van hun eigen kracht weten te vinden en te ontsluiten.

Het is mijn persoonlijke missie daar een bijdrage aan te leveren, samen met anderen die betrokken zijn bij Trescee.