Ontdek je patronen - verbeter je leven!

Je leeft en de wereld om je heen is constant in beweging. In werk, thuis, in relaties, overal gebeuren dingen die je raken. Je wordt ontroerd, je hebt plezier en je kent verdriet.
Zo is het leven en gaandeweg maak je keuzes en ontwikkel je ongemerkt patronen. Af en toe zijn er gebeurtenissen en situaties in je leven waarbij deze patronen je behoorlijk in de weg zitten. Je twijfelt over een nieuwe stap in je leven. Je hebt onrustige dromen, ligt er af en toe wakker van. Je werk geeft stress en de balans met privé raakt verstoord; je vraagt je af of je tegen een burn-out aanzit. Het contact met je partner, je familie of vrienden loopt niet meer zo soepel…

Kortom, je bent niet meer zo vrijmoedig en opgewekt. Allerlei vragen komen voorbij. Vragen als Wie ben ik? Waarom overkomt mij dit toch steeds weer? Waar wil ik naar toe? Hoe kan ik dit veranderen?

In een individueel coachingstraject krijg je inzicht in je keuzes en patronen. Blokkades worden opgeruimd en je ontwikkelt de mogelijkheden die je hebt om vrijer, en volgens eigen wil, te leven.

Aan de basis ligt het contact met jou. Vertrouwen, begrip en warmte staan voorop. Vrijheid en autonomie in het volgen van je eigen weg is het doel, opdat je ten volle kunt leven. Afhankelijk van je vraag komt je eenmalig langs, of volg je een persoonlijk traject.

In de begeleiding maak ik gebruik van onder andere NLP (Neurolinguïstisch programmeren), TA (transactionele analyse) en Familie-opstellingen/Systemisch werk. » lees meer over deze methodieken..

"Je kunt alleen groeien als je de uitdaging van veranderen aangaat.."