Coaching voor professionals

Als professional wil je een goede prestatie neerzetten en je mogelijkheden volledig ontplooien. Je wordt uitgedaagd steeds de juiste antwoorden te vinden in een dynamische omgeving.
Het vraagt inspanning om scherp te blijven. Je wilt de veranderingen om je heen bijbenen, of liever nog: je wilt ze vormgeven. Je investeert in je groei en in je persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast ben je als professional allereerst mens. Werk is één onderdeel van je leven. Je hebt daarnaast een privéleven met familie en vrienden. Misschien heb je hobby’s en sport je, of ben je maatschappelijk actief. Leiderschap vraagt om een gezonde balans.

Wat kan coaching voor je doen?

Coaching helpt je om je professionele loopbaan vorm te geven en in balans te houden. Of je nu zelfstandig werkt of in een team, een actief werkzaam leven vraagt veel van je. De tijd om door de oogharen te kijken naar waar je staat, hoe het met je gaat en wat je volgende stap is, schiet er vaak bij in. Coaching helpt je om uit de hectiek van de dag te stappen. Zit je nog op het spoor dat je voor jezelf zag? Zijn er mogelijkheden die je onbenut laat? Zijn er vaardigheden die je zou kunnen ontwikkelen? Hoe is het met die innerlijke balans? Brengt je werk en je leven jou vervulling? Dit zijn vragen die bij coaching voor professionals aan bod kunnen komen.

Coaching voor professionals is geen one-size-fits-all. Afhankelijk van de behoefte is het gericht op het ‘bouwen van de basis’ waarop je professionaliteit staat. Of de nadruk ligt op groei en ontwikkeling: het vormgeven van je carrière. Als je uit balans bent begeleidt coaching je naar een nieuwe weg. Je vindt nieuwe oplossingen.
Leiderschap vraagt om steeds opnieuw te kijken naar werk, positie, persoonlijke achtergronden en de invloed en de impact die jij hebt. Coaching prikkelt je om voldoende afstand van ‘oude beelden‘ te nemen.
De invulling van coaching voor professionals is afgestemd op jouw vraag en gaat mee in de verschillende fases van je leven en je loopbaan. Het doel is dat jij als professional gezond in leven en werk staat en dat je je potentieel volledig ontwikkelt. Lees hier meer over de verschillende bouwstenen van coaching voor professionals.

Wil je je meteen oriënteren op de mogelijkheden, kijk dan op de coachingkaart voor professionals.

"Met een glimlach keek hij om, kijkend naar de kiezelsteentjes, die bergen leken toen hij er voor stond.."