Harry Cremers: De kortste weg naar de toekomst loopt via het verleden.

Geef richting aan je leven.

Iedereen kent het. In je dagelijks leven kom je hobbels en obstakels tegen. Je hebt wensen en verlangens. Je voelt liefde, vreugde, pijn en verdriet. Je valt en staat weer op.
Mens-zijn is een proces. Je bent nooit af. Je leeft in een wereld die verandert en je verandert zelf ook – als je 25 bent heb je andere behoeften dan op je 35e of 55e. Soms gaan deze veranderingen te snel en raak je uit balans.

Life coaching helpt je om deze balans weer terug te brengen. Je staat weer stevig op eigen benen, je geniet van de mooie dingen en je bent blij met wat je doet.

Is life coaching iets voor jou?

Welke van de onderstaande zinnen past op dit moment bij je? Ik voel me goed als…

    …het lekker loopt. Soms wil ik wel even stoom afblazen.
    …ik de volgende stap in mijn ontwikkeling kan zetten.
    …mijn leven een uitdrukking is van wie ik diep van binnen ben.
    …ik deze pijn, die onrust eindelijk niet meer voel.

Je voelt wel aan dat er verschillen zijn. Het gaat over ‘weer lekker in je vel te zitten’, over ‘groei’, ‘bloei’ en over ‘heel worden’; de vier basis elementen van life coaching. Soms weegt het ene aspect zwaarder, soms het andere - dat ligt aan je vraag. Het doel is dat jij goed in je leven staat. 

Uitgangspunt is dat je zelf invulling geeft aan je leven. De coaching is een extra ondersteuning. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wanneer. Gaat het om het zetten van die volgende stap? Of wil je weer nieuwe levensvreugde vinden? Kijk bij individueel of bij werken in groepen voor de mogelijkheden, of maak een afspraak. Het gaat om jou en de kwaliteit van je leven. Je kunt rekenen op ervaring, deskundigheid, aandacht en respect.

“Life coaching verbetert je leven..”