Harry Cremers: De kortste weg naar de toekomst loopt via het verleden.
Harry Cremers: Ik nodig je uit jouw weg door het leven te gaan
Harry Cremers: Alles is er

Geef richting aan je leven.

Iedereen kent het. In ons dagelijks leven komen we hobbels en obstakels tegen. We hebben wensen en verlangens. We voelen liefde, vreugde, pijn en verdriet. We vallen en staan weer op.
Mens-zijn is een proces. We zijn nooit af. We leven in een wereld die verandert en we veranderen zelf ook – als je 25 bent heb je andere behoeften dan als je 35 of 55 bent. Soms gaan deze veranderingen te snel en raak je uit balans. Life coaching helpt je om een gezonde balans te vinden en om weer stevig op eigen benen te staan.

Wat kan life coaching voor je doen?

Welke van de onderstaande zinnen past op dit moment het beste bij jou?
Ik voel me goed als…

    …het lekker loopt. Soms wil ik wel even stoom afblazen.
    …ik de volgende stap in mijn ontwikkeling kan zetten.
    …mijn leven een uitdrukking is van wie ik diep van binnen ben.
    …ik deze pijn, die onrust eindelijk niet meer voel.

Je voelt wel aan dat er verschillen zijn. Het gaat over ‘weer lekker in je vel te zitten’, over ‘groei’, ‘bloei’ en over ‘heel worden’; de vier basis elementen van life coaching. Afhankelijk van de vraag weegt soms het ene aspect zwaarder, soms het andere. Het doel is dat jij goed in je leven staat. Wil je meer weten over deze basis elementen? lees meer...

Uitgangspunt is dat je zelf invulling geeft aan je leven. Life coaching geeft daar extra ondersteuning bij. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wanneer. Gaat het om het zetten van die volgende stap? Of wil je weer nieuwe levensvreugde vinden? Maak dan een afspraak voor gerichte individuele begeleiding of neem deel aan een groepsprogramma. Trescee life coaching is een investering in jezelf en in de kwaliteit van je leven. Je kunt daarbij rekenen op ervaring, deskundigheid, aandacht en respect.

Wil je weten welke begeleiding bij jou past, kijk dan op de life coachingkaart. Is je vraag werk- of loopbaan-gerelateerd. Gaat het bijvoorbeeld over de volgende stap in je carrière, over stress, of over de balans werk-privé, kijk dan ook eens bij coaching voor professionals.

“Life coaching is gericht op het ontwikkelen van je levenskunst..”