Harry Cremers: De kortste weg naar de toekomst loopt via het verleden.
Harry Cremers: Ik nodig je uit jouw weg door het leven te gaan
Harry Cremers: Alles is er

Samen op pad...

In de ontmoeting met de ander kom je jezelf tegen. In de groepstrainingen en workshops van Trescee staat deze ontmoeting centraal.

In onze workshops en trainingen werk je aan je eigen vragen. Je bent samen met anderen op weg. De ander kan als voorbeeld dienen, of houdt je een spiegel voor. Het contact nodigt je uit tot leren.

De workshops en trainingen zijn op specifieke thema's gericht. Daarnaast zijn er regelmatig (familie)opstellingen waar je als vraagsteller of als representant aan kunt deelnemen:

»» Meditatie avond..
"Je neemt de tijd om de stilte in jezelf op te zoeken en laat de hectische stroom van gedachten en gevoelens los..."

»» Opstellingenavond..
"Hierbij kunnen verschillende vragen aan de orde komen. Het biedt je de mogelijkheid opnieuw te kijken naar jouw leven, de plek die je ingenomen hebt en de richting waarin je gaat..."

»» Workshop mannenkracht ..
"Geboren uit zijn moeder gaat de man, op zijn eigen unieke wijze, een universele weg die hem naar zijn eigen plek in de wereld brengt: Je eigen plek als man in kracht en kwetsbaarheid..."

»» Training Persoonlijk leiderschap - Passie in praktijk ..
"Verlang jij ernaar te ontdekken wat jij diep van binnen het liefst wilt in jouw leven of werk; ontdekken waar jouw werkelijke kracht en passie liggen? Dit meerdaags programma helpt jou contact te maken met jezelf, jouw talenten, je verlangen en je passie..."

»» Ambacht van het leven..
"Een leergang voor mensen die gezond in hun leven staan en dat ook graag zo willen houden. Je krijgt inzicht in je eigen patronen. Je laat achter je wat in de weg zit en leert je kwaliteiten beter in te zetten..."

»» Inspiratieweekend..
"Werk vanuit overgave aan je eigen creatieve stroom en geeft vorm aan - verbeeldt - wat in je leeft..."

"In contact met de ander ontmoet je jezelf..."