Raadskring

Je weet wie je bent en wat je kunt. Je bent succesvol in wat je doet. Je hebt het respect verdiend van de mensen om je heen. Maar je voelt dat je verder wilt komen, niet perse in materiële termen of status, maar in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Het is een verlangen naar groei, een verlangen naar verrijking. Als je zoekt naar andere, frisse oplossingen voor praktische zaken; als je de behoefte hebt om diepere bronnen in jezelf te ontdekken en aan te boren, of als je wilt uitvinden wat jou drijft dan is er een plek voor jou in de Raadskring.

De Raadskring is een plaats waar ervaringen, ideeën en inzichten uitgewisseld worden. Een plaats waar tijd en ruimte is voor reflectie en dialoog. Je probeert elkaar te begrijpen om zo nieuwe inzichten te verwerven. Er is niets dat tot een conclusie gebracht moet worden.
De Raadskring bestaat uit eindverantwoordelijken, directeuren of eigenaren van organisaties en ondernemingen, die de nodige meters gemaakt hebben. Deelname aan de Raadskring is een mentale opfrisser die continuïteit brengt in je functioneren; een geregeld ijkpunt voor persoonlijke groei.

Programma

Vijf maal per jaar komt de Raadskring bijeen voor een gezamenlijk diner, waarin je alle drukte, verplichtingen en dagelijkse invloeden, los kunt laten. Daarna is er tijd voor reflectie in de ontmoeting. Er wordt gewerkt met wat zich aandient. De inbreng en vraagstukken van de deelnemers zijn leidend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Praktische thema’s rond organisatie en leiderschap; Effecten van ruis in de ‘onderstroom’ (de onzichtbare laag die de energie in een organisatie bepaalt); De impact van maatschappelijke ontwikkelingen en trends op de organisatie en de koers die je vaart; De essentie van leiderschap: jouw leiderschap als bron en bestemming.
Aan het eind van de avond verlaat je de Raadskring met nieuwe perspectieven op jezelf, op je werk, misschien zelfs op je leven. 

"Als ik loslaat wie ik ben, word ik wie ik kan zijn..."
Lao Tse